50 éves az iskola

A zene az kell...

Az idén 50 éves Pécsi Mezőszél Utcai Általános Iskola e kis videó segítségével szeretné bemutatni iskolánk zenei életét, az ének-zene órák vidám pillanatait, a kiemelkedően tehetséges diákokat, és a Liszt Ferenc Zeneiskola tanulóit, valamint a zenei oktatás kapcsolatát más tantárgyakkal.

https://photos.app.goo.gl/3oSFz4KUY3HW3BQj8

 

Mezőszeles póló

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Kedves Mezőszelesek!

 

Idén ünnepeljük iskolánk 50 éves fennállását, így erre az alkalomra egyedi pólókat készíttetünk. A pólókon megtalálható a régi és az új színes logónk egyaránt. Fekete és fehér színben rendelhetőek, darabja 2000 Ft.

Fizetés személyesen a portán, október 12-én kedden és 13-án szerdán 7:30-tól 15:30-ig. A rendelési igényeket borítékban (akár a gyermekkel is) beküldhetik ezen a két napon. Bátran keressék Detti nénit és Viki nénit.

A borítékra kérjük írják rá: a gyermek nevét és osztályát, a póló színét és méretét, darab számát. A borítékba a pontos összeget tegyék. A pólók XS-től XL-ig vásárolhatók, a mintadarabok a portán megtekinthetők.

Ünnepeljük együtt iskolánk születésnapját!

 

Logóvadászat

VIGYÁZZ, KÉSZ, TALÁLJ!

Játékunk véget ért: Köszönjük a részvételt, sok család megtalálta iskolánk új logóját a belvárosban. Hamarosan eredményt hirdetünk (időpontját a honlapon és a facebook oldalon láthatják majd). Reméljük a résztvevőknek egy kellemes családi programot jelentett.

 

Logóvadászat

Mezőszéli logóvadászat a belvárosban

Vigyázz, kész, találj! Iskolánk 50 éves fennállását ünnepli idén, így egy családi versenyre buzdítunk benneteket. Keressétek iskolánk új logóját Pécs belvárosának kirakataiban! A keresés családtagjaitokkal együtt történjen! (Min. egy szülővel!) Összesen 20 db logót kell megtalálnotok. Majd készítsetek közös fotót a megtalált emblémák előtt! A képekkel igazoljátok, hogy sikerrel jártatok! Az első 20 leggyorsabb és legügyesebb család jutalomban részesül!

A térképen piros vonallal jelölt körön belül kutakodjatok.

A játék ideje: 2021. 09. 15 – 2021. 10. 04.

Az elkészített fotókat az alábbi linken lehet feltölteni, mindenki használja a saját osztálymappáját. A fénykép neve legyen a diák neve és a megtalált kép száma. Ha az összes képet megtaláltátok, jelezzétek az osztályfőnöknek.

https://drive.google.com/drive/folders/1a48dY7nCjrkd85xOSiw4nAEVvtCRxlr0?usp=sharing

Jó keresést kívánunk!


2. oldal / 2