Járványügy

EMMI határozat

Kérjük a szülőket, hogy továbbra is a portáig kísérjék gyereküket reggelente, illetve kint a porta előtt várják őket délutánonként.

2021. 11. 24.

 

Tájékoztatás

Kedves Szülők!

Tájékoztatásul küldjük az új EMMI határozatot:

 

Tájékoztatás

Kedves Szülők!

Hétfőtől indul iskolánkban a jelenléti oktatás az alsósoknak. Aki nem engedi gyermekét iskolába, igazolhatja hiányzását 250 óráig. Nem kell orvosi igazolás, de kérvényt kell benyújtani a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre az igazgatónak címezve.

Ebben a két hétben nincs digitális és hibrid oktatás az alsó tagozatosoknak, csak jelenléti oktatás van. A házi feladatról, az órán feldolgozott tananyagról a KRÉTA-n keresztül értesülhet az otthon maradó szülő, illetve gyermek.

Az étkezést péntektől már biztosítja a Hungast az igénylőknek.

Annak érdekében, hogy a nevelés-oktatás zavartalanul és biztonságosan folytatódhasson, kérjük, ezután is tartsák be az egészségvédelmi előírásokat. Így továbbra is szükség van a kötelező testhőmérséklet-mérésre, fertőtlenítésre, maszkviselésre.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Pécs, 2021. április 21.

                                                                                 Iskolavezetés

 

Tájékoztatás

Kedves Szülők!

A Kormány rendelkezése alapján 2021. április 19-én hétfőn indul a jelenléti oktatás az alsó tagozaton.

Iskolánk rendelkezik még 4 tanítás nélküli munkanappal, melyet most felhasználunk. 2021. április 19-20-21-22-e tehát TANÍTÁS NÉLKÜLI MUNKANAP, mind az alsó, mind a felső tagozat számára. 2021. április 23-án pénteken az alsó tagozatnak egy játékos, iskolára hangoló napot tartunk, a felsőnek aznap online oktatás lesz. 2021. április 26-ától indul a jelenléti oktatás az alsó tagozatnak.

Tanítás nélküli munkanapok alatt – visszajelzés alapján – ügyeletet biztosítunk. Kérjük a szülőket, hogy az osztályfőnököknek péntek (2021. április 16.) délelőtt 10 óráig jelezzék ügyeleti igényeiket. A Hungast az ügyelet alatt étkezést nem biztosít, ezért kérjük, hogy a gyerekek hozzanak magukkal élelmet.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Pécs, 2021. április 15.

                                                           Iskolavezetés

 

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Új jogszabály lépett életbe, az EMMI módosításából idézünk:

Tájékoztatom, hogy a Kormány az óvodás és általános iskolás gyermekeket nevelő családok helyzetének megkönnyítése érdekében úgy döntött, hogy eltérően a 2021: március 5-én kiadott szabályoktól az óvodákban és az általános iskolákban a szülők igénye és kérelme alapján biztosítani kell a gyermekfelügyeletet. A Kormány erre vonatkozó, mai rendelete a Magyar Közlönyben olvasható. A köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (111.5.) EMMI határozat vonatkozó rendelkezését a mellékelt 18/2021. (111.6.) EMMI határozattal módosítottam.

Kérem, hogy a gyermekfelügyelet lehetőségéről legyenek szívesek tájékoztatni a szülőket. Tekintettel ugyanakkor arra, hogy a rendkívüli intézkedések fő oka a járvány terjedésének megakadályozása, kérem, hogy az igények felmérése során ösztönözzék a szülőket arra, hogy a gyermekfelügyeletet valóban csak a legszükségesebb esetekben különösen munkavégzés vagy a védekezésben való részvétel miatt vegyék igénybe.......

 

Ennek értelmében a legszükségesebb esetekben felügyeletet biztosítunk a gyermekek számára.

Az ügyelet GYERMEKFELÜGYELETET JELENT,  az összevont ügyelet  miatt  A TANULÁST NEM TUDJUK BIZTOSÍTANI. 

A 10. hétre 2021. március 8-án 15.00 óráig lehet jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Kérjük, jelezzék, hogy hány óráig igénylik a felügyeletet.

A következő hetekre (napokra) vonatkozó igényüket az ügyelet előtti hét péntekén 12 óráig szíveskedjenek elküldeni.

 

Kérjük a szervezés miatt a határidő betartását!

Köszönjük együttműködésüket!

 

Üdvözlettel: Iskolavezetés

 

1. oldal / 4